HTML

Linkblog

Vadkender a bolgár kormányközpont előtt

2008.08.30. 11:14 GeriTol

 

Vadkendert találtak a szófiai kormányközpont előtt, jóllehet a bolgár kabinet országos akciót indított a növény termesztése ellen.

A "hatalom küszöbén" akadtak vadkenderre Bulgáriában: közvetlenül a kormányzati központ előtt. A növényre - amelynek termesztése tilos - nem a rendőrség figyelt fel, hanem a lakosság. A vadkender és az épület fényképei megjelentek a Trud című bolgár lapban, a kormány pedig kénytelen volt elismerni valódiságukat.

Az eset érdekessége, hogy Bulgáriában a rendőrség pár hete hatalmas hadjáratba kezdett a vadkender termesztése ellen, és eddig hat tonnányit foglalt le a növényből, de a kabinet előtt nem vizsgálódtak a hatóságok. Egy pap kertjében ugyanakkor 24 órás megfigyelésbe fogtak a termesztés gyanúja miatt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://e-mindenkilapja.blog.hu/api/trackback/id/tr75640749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása